فرهاد مجیدی:پگاه باید از روی جسد ما رد بشه تا قهرمان بشه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرهاد مجيدى كه مى توانست در بازى با پگاه در چند موقعيت عالى توپ را به تور دروازه حريف بكوبد با بدشانسى موفق به انجام اين كار نشد تا امير قلعه نويى در نيمه دوم آرش برهانى و محسن يوسفى را جانشين او و محسن بياتى نيا كند. اين تعويض البته با انتقادهاى كمى روبه رو نبود اما فرهاد خود تصور مى كند نوع بازى اش چندان قابل قبول نبوده كه امير قلعه نويى او را از ميدان تعويض كرده است. فرهاد درباره بازى با پگاه گيلان حرف هايى مى زند. او با اميدوارى خاصى درباره بازى برگشت به سوالات ما پاسخ داد. شايد اگر ديگر بازيكنان استقلال هم روحيه او را داشتند استقلال دغدغه اى از بابت قهرمانى نداشت. فرهاد مجيدى تصور مى كند استقلال در بازى برگشت به آسانى از سد حريفش عبور خواهد كرد؛ با او حرف مى زنيم.
هر چه زديد به در بسته خورد و نتوانستيد در گيلان دروازه پگاه را باز كنيد. فرهاد مجيدى درباره اين بازى چه چيزهايى مى تواند بگويد؟
* فقط مى توانم از واژه بدشانسى استفاده كنم؛ ما خيلى بدشانس بوديم، فقط همين.
چرا در گل زدن ناموفق بوديد؟
* زمين خراب بود و كمى هم استرس داشتم اما بخش عمده اين ناكامى به خاطر بدشانسى ما بود. ما حتى يك بار هم به تير دروازه كوبيديم اما توپ گل نشد. با اين حال من خيلى به بازى برگشت اميدوارم.
عملكرد شما باعث انتقاد هم شد حتى امير قلعه نويى هم در صحنه آن درگيرى به شدت از شما انتقاد كرد چرا در اين بازى آرامش نداشتيد؟
* اين اتفاق ها در فوتبال طبيعى است. استقلال تيم بزرگى است و من فكر مى كنم پگاه گيلان در بازى برگشت كار بسيار دشوارى پيش رو دارد. ما در تهران اجازه نمى دهيم پگاه دروازه مان را باز كند.
اما پگاه با اين نتيجه اى كه گرفت شانس بيشترى براى پيروزى دارد.
*(( مگر از روى جسد ما بگذرند! از قول من بنويس تا پاى مرگ مى رويم اما پگاه را در تهران شكست مى دهيم. شرايط اين بازى خيلى با بازى رفت فرق مى كند.))
چه فرقى ؟
* اينجا ۱۰۰ هزار تماشاگر وارد ورزشگاه مى شوند و اجازه نمى دهند پگاه نفس بكشد. در ورزشگاه آزادى همه چيز به نفع ما است، درست مثل بازى در ورزشگاه سردار جنگل.
از بازى خودت راضى بودى ؟
* حتما بد بودم كه اميرخان من را از زمين بيرون آورد!
اما خيلى ها معتقد بودند تو عملكرد بدى نداشتى و امير قلعه نويى تعويض اشتباهى انجام داد.
* من حق ندارم درباره تعويض شدنم حرفى بزنم. اين را مى دانم كه قلعه نويى تصميم گيرنده نهايى است.
به لحاظ بدنى آماده هستى ؟
* براى من فرقى نمى كند چند دقيقه در ميدان باشم، من حتى اگر يك دقيقه هم بازى كنم سعى مى كنم با همه توانم مقابل حريف ظاهر شوم.
خيلى ها مى ترسند باز هم آن صحنه درگيرى لفظى ميان بازيكنان استقلال تكرار شود!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
* اصلا ترسى ندارد. در فوتبال اين اتفاق ها طبيعى است و من فكر مى كنم در هر تيمى وجود دارد. آن لحظه بچه ها كمى از كوره در رفتند اما من معتقدم همه بايد شخصيت خودشان را حفظ كنند و زود از كوره در نروند.
انگار قرار است دوباره به كردان برويد. انگار بعضى از بازيكنان از اردوى كردان خوششان نمى آيد؟!
* به نظر من اردو زدن در كردان خيلى مفيد است. كردان جاى خوبى است كه باعث آرامش بازيكنان و اعضاى كادر فنى مى شود.
و اگر استقلال نتيجه نگرفت !
* ((گفتم كه! مگر از روى جسد ما رد شوند.))

Bookmarks